KEN fabrication

Allround constructie- en machinefabriek

Werkt u in de maakindustrie en wilt u speciale constructies, machinedelen of gereedschappen laten fabriceren? Waarbij u verzekerd bent van een goede kwaliteit en tijdige levering?

Begrijpelijk. Want u wilt geen product met mankementen. Of dat met zoveel vertraging arriveert, dat u uw eigen klanten niet op tijd kunt bedienen.

KEN fabrication fabriceert al ruim veertig jaar speciale constructies, machinedelen, gereedschappen en spare-parts. Met ons ervaren team van draaiers, frezers en lassers werken we voor zeer uiteenlopende, veelal trouwe klanten in de maakindustrie. Zoals o.a. de scheepsbouw, machinebouw, agrarische sector en de algemene werktuigbouw. Zo maken we onderdelen en constructies voor zuigbuizen op baggerschepen; opzetstukken en spare parts voor vorkheftrucks; speciale machineonderdelen voor de productie van hoogspanningskabels; en nog veel meer. Dat doen we vanuit onze allround constructie- en machinefabriek te Heteren. Met ervaren vakmensen, die er alles aan doen om uw speciale verzoek voor elkaar te krijgen. Op een degelijke manier. En bij wie afspraak ook echt afspraak is.

Eigentijds vakmanschap

Voor onze werkzaamheden maken we gebruik van hoogwaardige CNC-machines. Waarmee we draai- en freeswerk nauwkeurig en efficiënt uitvoeren. Ook beschikken we over een eigen team van kundige, gecertificeerde MIG lassers. Die tevens thuis zijn in de TIG-lastechniek.

We zijn in het bezit van certificaten voor kwaliteitsmanagement (ISO 9001-2008) en we kunnen volgens de EN 1090-2 norm staalconstructies fabriceren. Ook hiermee zorgen we voor de tijdige levering van een kwaliteitsproduct. Voorzien van het juiste papierwerk.

Krachtenbundeling

Mede dankzij onze betrouwbaarheid onderscheiden we ons van vergelijkbare aanbieders. Datzelfde geldt voor de turn-key-projecten, waarvoor u bij ons terecht kunt door de krachtenbundeling met KEN engineering.

Contact

Wilt u ook tijdige en vakkundige fabricage van speciale constructies, machinedelen en gereedschappen? Neem meteen contact op met KEN construction voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag.