Industriële automatisering

Besturingstechniek van A tot Z. Met specialisatie in PLC, BUS en Scada applicaties

KEN automation

Partner in industriële automatisering

Wilt u de automatisering van uw proces of productielijn verder professionaliseren?

KEN automation realiseert zeer uiteenlopende projecten op het gebied van elektrotechniek, instrumentatie en besturingstechniek. Dit doen we voor bedrijven in de (petro)chemie, maakindustrie en voedingsmiddelenproductie. We zijn actief in alle projectfasen: van advies tot ontwerp, programmering, engineering, tekenwerk én inbedrijfstelling. Ook realiseren we totaalprojecten.

Bij onze werkzaamheden speelt procesveiligheid een belangrijke rol. Onderwerpen als SIL (Safety Integrity Level & faalkansbeoordeling); Hazop-studie (voor het identificeren van gevaren); en ATEX (richtlijnen voor explosiegevaar), zijn voor ons dagelijkse kost.

Veelzijdig specialist

Door onze jarenlange ervaring in verschillende branches, zijn we een veelzijdig partner. Die zich goed kan inleven in uw vraagstukken, behoeften en mogelijkheden.

Onze specialisaties zijn: programmering en implementatie van systemen voor de besturing en communicatie van machines, inclusief visualisatie (PLC, SCADA en Bus); ATEX-gerelateerde onderwerpen; complete realisatie van bediening, controle en bewaking van machines; en inbedrijfstelling en onderhoud van complete elektrotechnische installaties.

Contact

Meer informatie? Weten wat KEN group voor u en uw onderneming kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.