Landmeetkundig en civieltechnisch partner

KEN infra

Landmeetkundig en civieltechnisch partner

Wilt u een landmeter inhuren voor hoogte-, profiel-, en topografiemetingen? Of zoekt u juist een civiel ingenieur die de boven- of ondergrondse infrastructuur ontwerpt?

KEN infra ondersteunt al tientallen jaren opdrachtgevers binnen heel Nederland met geodesie en civiele techniek.

Onze landmeters en civiele engineers zijn breed inzetbaar binnen hun vakgebied. Ze werken voor de industrie, overheden en aannemers. In alle mogelijke technische fasen van projecten. Van gegevenswinning en -verwerking tot complete engineering, het opstellen van bestekken en as-built-verwerking, nadat de werken zijn voltooid.

Engineering

Onze hoogte-, profiel-, en topografiemetingen (OOK 3D scannen) vormen vaak de basis voor civiele projecten. Daarin realiseren we complete projecten in boven- en ondergrondse infrastructuur. Zoals: projecten in de buitenruimte; omleggingen en nieuwbouw van wegen, bestrating en ondergrondse kabels en leidingen. Ook voor rioolplannen voor nieuw- en verbouw van rioleringssystemen, inclusief watertoets en afkoppelprojecten, kunt u bij ons terecht.

We zijn lid van de branchevereniging GeoBusiness Nederland en ondersteunen de campagne GoGeo om meer jongeren het geo-vak in te krijgen.

Lees meer over Landmeten of over Civiel.

Contact

Meer informatie? Weten wat KEN group voor u en uw onderneming kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.