Meten is weten

Landmeten

Uiteenlopende meetwerkzaamheden

Voor welke landmeetwerkzaamheden kunt u bij KEN infra terecht?

Met onze ervaren meetploeg verzorgen we geodesie in de breedste zin van het woord. We verzamelen data omtrent hoogte, profiel, verzakking en topografie, om ze vervolgens te ordenen en analyseren.

Zo verzorgen we topografische metingen voor terrein lay-outs in de industrie en de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) voor overheden. Ook zetten we terreinen uit en meten ze nauwkeurig na bij nieuwbouwprojecten. Deformaties in constructies, installaties, leidingen, equipment of gebouwen houden we nauwlettend in de gaten, ook middels 3D scanning en continue monitoring. Zodat u scheefstand of verzakking snel in de gaten heeft.

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor de inventarisatie van elementen in de buitenruimte. Zoals borden, bestrating en bomen. Onze tekenaars verwerken de ingewonnen gegevens in twee- of driedimensionale (as-built)-tekeningen en voegen zo nodig veldwerken en meetrapporten toe.

Geavanceerde apparatuur

Bij onze werkzaamheden maken we gebruik van de meest geavanceerde meetapparatuur. Zoals gekalibreerde waterpasinstrumenten, total- en one-man-stations, 3D-laserscanners en GPS-apparatuur. Allemaal van het merk Leica. Elementen in de buitenruimte leggen we onder andere vast middels een pencomputer met GeoVisia.

Komen er civiele vraagstukken uit het landmeten voort? Dan pakken we die ook graag voor u op.

Bovendien realiseren we ook bijbehorende graafwerkzaamheden. Zo maken we proefsleuven en voeren we zelfs klein herstelwerk aan leidingen uit.

Contact

Meer informatie? Weten wat KEN group voor u en uw onderneming kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.