Mechanical engineering

Van concept tot detaillering machinebouw, offshore en speciaal machines

Special products

Mechanical engineering voor de machinebouw en algemene werktuigbouw

Wilt u speciale constructies, machinedelen of gereedschappen laten ontwerpen?

De mechanische ingenieurs van KEN special products helpen u graag met uw technische uitdaging. Met onze praktische instelling lossen we zeer uiteenlopende vraagstukken op.

Zo maken we complete ontwerpen van handlingsmachines voor de voedingsmiddelenwereld, realiseren we de engineering van zware constructies en equipment voor de offshore-industrie en ontwerpen en leveren we tooling voor maakbedrijven zoals de vliegtuigbouw. Vanwege onze brede oriëntatie binnen het vakgebied, is geen enkel vraagstuk ons te uitdagend. Door de combinatie van een gedegen theoretische basis met een praktische inslag, zijn we bovendien in staat om u innovatieve oplossingen aan te dragen.

Werktuigbouw van A tot Z

Aan de hand van concepten, uitgebreide detaillering, alle denkbare (sterkte)berekeningen en werktekeningen, brengen we uw eerste idee naar een maakbaar product. Dat doen we met behulp van onder andere de 3D-tekenpakketten SolidWorks, SolidEdge en Inventor. En de rekenpakketten MathCad en SolidWorks Simulation (voor FEM-berekeningen).

U kunt bij ons terecht vanaf een eerste idee naar een compleet werkende machine. In samenwerking met KEN construction is fabricage en in bedrijfstelling ook mogelijk. Wij bieden een totaaloplossing voor uw werktuigbouwkundige problemen!

Contact

Meer informatie? Weten wat KEN group voor u en uw onderneming kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.