KEN repair

Reparatie en revisie van appendages en rotating equipment

Bent u op zoek naar een vakkundige onderhoudspartner voor uw process equipment?

Logisch. Want elke minuut dat het systeem stil ligt, kost u veel geld. De beschikbare draaiuren van uw equipment wilt u juist maximaliseren. Dus de efficiency van het onderhoud moet omhoog. Zodat uw operationele kosten laag blijven.

KEN repair heeft meer dan dertig jaar ervaring met de reparatie, revisie en modificatie van alle denkbare appendages en rotating equipment. Onze ongeveer dertig monteurs, werken voor de (petro)chemische industrie, energiecentrales, afvalverbranders, scheepvaart en voedingsproducenten.

U kunt bij ons terecht voor zowel preventief onderhoud tijdens fabrieksstops, als ad-hoc reparaties. We repareren en reviseren geheel zelfstandig appendages en rotating equipment, bij u op locatie én in onze eigen werkplaats. Met scherpe calculatietechnieken en transparant overleg, zijn we in staat om uw onderhoudskosten laag te houden. Ons vakkundige team van monteurs, werkvoorbereiders en planners denkt 24/7 met u mee.

Zo zijn we ook voor spoedreparaties snel ter plaatse: zelfs ‘s nachts. Want service staat bij ons hoog in het vaandel.

Volledig gecertificeerd

Voor onze werkzaamheden beschikken we over het T0103-certificaat (Lloyd’s) om veiligheden te reviseren. Ook zijn we volgens de Leser global standards erkend om veiligheden en componenten te reviseren. Op basis van het Europese IECex (ATEX) keurmerk, repareren we eveneens rotating equipment in explosiegevaarlijke omgevingen.

Mede dankzij onze praktische inslag, vakkundigheid en heldere rapportages van uitgevoerde reparaties, onderscheiden we ons van andere aanbieders.

Brochure – KEN Repair

Contact

Wilt u ook snel en vakkundig onderhoud aan uw appendages en rotating equipment? Neem meteen contact op met KEN repair voor een vrijblijvende offerte. We helpen u graag.