Revisie alle voorkomende appendages

appendagerevisie

Reparatie en revisie van appendages

Voor wat voor soort appendages kunt u bij ons terecht?

KEN repair is gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie, revisie en modificatie van álle voorkomende regelkleppen. Zoals schuif- en klepafsluiters van DN 10 t/m DN 1200; alle veiligheden; druk-vacuümkleppen; gate globe check en ball valves; en alle appendages op en rond uw stoomketel.

Voor reparatie en revisie van appendages in onze werkplaats, volgen we een vaste procedure. Die achtereenvolgens bestaat uit: controle, inschrijving, demontage, schoonmaak, inspectie en reparatie of revisie. We beschikken over het T0103-certificaat (Lloyd’s) om veiligheden te reviseren. Ook zijn we volgens de Leser global standards erkend om veiligheden en componenten te reviseren.

Onze werkplaats is volledig uitgerust om alle denkbare bewerkingen uit te voeren en nieuwe onderdelen te vervaardigen. Voordat uw appendage onze werkplaats verlaat, ondergaat hij uitgebreide tests. Na afloop overhandigen we u een betrouwbare, uitgebreide en heldere rapportage van onze bevindingen en werkwijze.

Mobiele werkplaats en toolcontainer

Voor onderhoudswerkzaamheden ter plaatse hebben we een mobiele werkplaats en toolcontainer beschikbaar. Die gebruiken we ook om u extra service te bieden. Zoals het in- en uitbouwen van onderdelen; lappen, slijpen of lassen; en het uitvoeren van maatprotocollen.

Contact

Meer informatie? Weten wat KEN group voor u en uw onderneming kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.