Revisie van alle rotating equipment

rotating equipment

Reparatie en revisie van rotating equipment

Voor wat voor soort rotating equipment kunt u bij ons terecht?

KEN repair is gespecialiseerd in de reparatie, revisie en modificatie van álle voorkomende rotating equipment. We werken hier aan alle merken en typen pompen, stoomturbines, reductoren, tandwielkasten, compressoren, industriële ventilatoren, mixers, en elektromotoren.

We hebben ruime ervaring binnen dit vakgebied en kunnen u adviseren op maintenance gerichte onderwerpen. Met ons vakkundige team monteurs, werkvoorbereiders, -planners en bedrijfsleiding zijn wij in staat om snel en adequaat reparaties aan rotating equipment te verrichten, 24/7. Onze machinale afdeling is uitgerust om alle denkbare bewerkingen uit te voeren en nieuw onderdelen te vervaardigen.

Field afdeling

Onze field afdeling staat, behalve voor revisiewerk ter plaatse, ook klaar voor service gerichte activiteiten. Zoals in- en uitbouwen, uitlijnen door middel van laser uitlijning, trilling-analyse en field-balanceren. De werkzaamheden worden, waar nodig, ondersteund door een mobiele werkplaats en een toolcontainer.

Contact

Meer informatie? Weten wat KEN group voor u en uw onderneming kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.