Engineering projecten voor petro chemie & tankopslag

KEN process

Pipingprojecten voor de procesindustrie

Wilt u uitbreidingen, aanpassingen of verbeteringen doorvoeren in de procesinstallatie van uw fabriek?

KEN Process neemt u al het benodigde werk uit handen: van concept tot realisatie. Op basis van piping and instrumentation diagrams verzorgen we de volledige engineering, het rekenwerk (ook stressanalyses), de werkvoorbereiding, het projectmanagement en zelfs de directievoering.

Pragmatisch en veilig

Daarbij gaan we pragmatisch te werk: de mooiste oplossing is immers niet altijd de beste. Zo houden we rekening met de doorlooptijd van het ontwerp en het rendement ten opzichte van uw investering. Ook letten we scherp op veiligheidsregelgeving, uw eigen veiligheidsdoelstellingen en BRZO verplichtingen. We helpen u graag bij het omgaan met lastige vraagstukken die voortkomen uit regelgeving. Zoals SIL (Safety Integrity Level), PED (drukapparatuur), ATEX (explosiegevaar) en PGS 29 (opslag van brandbare vloeistoffen).

Goede contacten

Om milieu- en veiligheidseisen vanaf het begin op de juiste manier in uw project mee te nemen, hebben we goede contacten binnen het Havenbedrijf Rotterdam, de DCMR Milieudienst Rijnmond, de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond en andere wet- en regelgevende instanties. Zodat u gaandeweg niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Voor een optimale dienstverlening, hechten we ook grote waarde aan een heldere overlegstructuur en korte lijnen. Evenals een sterk commitment van alle betrokken partijen.

Contact

Meer informatie? Weten wat KEN group voor u en uw onderneming kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.